Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 ianuarie 2019

Este nevoie de interventie chirurgicala ?


Buna ziua ,La multi Ani ! Fratele meu in varsta de 71 ani are urmatorul diagnostic :IVS de repaus remis ,cardiopatie dilatativa ce FEVS sever depreciata ,insuficienta mitrala Gr III,insuficienta cardiaca NYIA II ,fibrilatie atriala permanenta cu AV medie ,angina pectorala cu coronare angio normale ,ateromatoza carotidiana ,hiperotasemie remisa ,pericardiata lichidiana in cantitate mica .In ultima perioada a fost internat de mai multe ori si tratamentu a fost schimbat (la o internare i s-a prescris ,,trombostop ,..atacand,crestor,digoxin .Dupa 2 zile de la externare a fost din nou internat si la externare i s-a prescris cordarone ,trombostop,,....Saptamanal Face INR(a scazut de la 8 la 3,5 ).,Este nevoie de interventie chirugicala ?Exista un tratament eficient ?Va multumim !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Este foarte posibil să fie nevoie de efectuarea unei proceduri de coronarografie ( angiografie coronariană ). Mai multe detalii veți primi din partea consilierului nostru medical. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor