Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Anul trecut in luna septembrie am fost diagnosticat cu angina petctorala in urma unei dureri puterni


Anul trecut in luna septembrie am fost diagnosticat cu angina petctorala in urma unei dureri puternice an piept.de atunci am mai avut crize an urma efortului depus si doua crize dimineata.Am urmat un tratament cu preductal,sedatif pc,nitropector si aspenter.O perioada a fost mai bine frecveta crizelor sa redus.Acum au aparut iar si durerea din piept este permanenta de intensitate mica.Am auzit ca se poate opera dar nustiu unde si cat costa.Astept un raspuns de la dvs-tra pe adresa de imeeil lacustagelu_68@yahoo.com Va multumesc mult cu stima


ARES

Sfatul medicului:

t. Dl Lacusta Gelu: daca diagnosticul stabilit este de angina pectorala si aveti dureri in continuare trebuie sa consultati de urgenta un cardiolog. Apoi se vor stabili pasii urmatori de tratament si de investigatii. Nu este necesara o operatie, ci o investigatie care se numeste coronarografie prin care se vizualizeaza arterele inimii.
Insa numai dupa un diagnostic clar se poate stabili indicatia de a efectua aceasta investigatie.



Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.