Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 ianuarie 2019

Este nevoie de interventie chirurgicala ?


Bilet de iesire din spital. Revin cu diagnosticul si tratamentul de la ultima internare a fratelui (la cateva zile de la prima ).Diagnostic externare :TV nesustinuta ,CMD cu FEVS depreciata , ICC CL III NYHA , FIA permanenta ,Stari presincopiale . examinari : Ecocord :Ao la inel 22 mm ,Ao asc 32 mm, AS 51 mm,VD 25 mm, SIV 10 mm,VS 72/65 mm, Fe 20%, Doppler :regurgitare mitrala gr IV, PSAP 50 mg HG. Reg. pulmonara AP :interstitiu pulmonar usor acc difuz bilat . Hili cu pastile vasculare . Cord cu HVS gr I.BA cu calcifieri parietale SCD libere. Tratament cu Cordarone 1/zi,prestarium 5mg 1-0-0, trombostop 2 mg 0-0-1 alternand cu 0-0 1/2.In cazul in care este nevoie de o interventie chirugicala am dori sa aflam si costul .Periodic face INR ,ultimul a fost 3,5.Foarte greu I se recolteaza sangele . Noile medicamente anticoagulante sunt mai eficiente ? Va multumim !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor