Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 ianuarie 2019

Dureri


Bună seara , Vin cu o problemă. Locuiesc în Austria , dar într-o zonă unde nu găsesc medic român(din păcate). Doresc ca să mă pot înțelege cu medicul meu ... De câteva luni am dureri groaznice de cap, aproape în fiecare zi.. amețesc,văd negru în fața ochilor,sunt slăbită,nu am poftă de mâncare.. M-ați putea ajuta cu un eventual diagnostic? Eventual un sfat pentru eventualele analize. Menționez că am 21 de ani, am născut primul copilaș în August, pe cale naturală,fără epidular.. doar anestezie pentru cusătura de jos. Mulțumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, din păcate un diagnostic nu se poate pune fără o anamneză și investigații amănunțite. Vă recomandăm să luați legătura cu un medic specialist neurolog care să vă poată îndruma către investigații de specialitate. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor