Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 ianuarie 2019

hpv


Buna ziua, am 20 de ani, sex masculin acum aproximativ 4 saptamani am avut un contact sexual neprotejat cu o persoana necunoscuta, as dorii sa stiu ce ar trebuii sa fac, este posibil sa fi contactat hpv.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, infecția cu virusul HPV este cea mai frecventă boală virală cu transmitere sexuală, atât la femei cât şi la bărbaţi. De cele mai multe ori, bărbații sunt asimptomatici și declarați \"purtători\" ai virusului. Vă recomandăm să vă adresați unui centru de recoltare pentru a efectua testul HPV GENOTIPARE-URETRĂ. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor