Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 ianuarie 2019

Zgomot toracic


In primul rand, Buna ziua! Problema mea a imceput acum aproximativ 2 luni cand timp de o luna am am tinut geamul deschis iar cand m-am trezit a doua zi m-a luat durerea de coloana. Am stat cu durerea acesta vreo 4 zile timp in care mi-am contiunat activitatea sportiva crezand ca poate imi va trece, insa in timpul orei de sport am constat ca in momentul in care imi rotesc toracele dintr-o parte in alta, se aude un suflu (sau frecare de oase pt ca atunci cand imi tin respiratia am impresia ca se freaca oasele) ca si cum ceva ar apasa pe plamani iar cand ma roteam simteam o presiune in stern si respiratie rapida insa ma linisteam cand nu mai roteam fapt care m-a facut sa merg la medic acesta constatand ca nu este nimic grav am facut o radiografie unde s-a constat o pneumonie interstitiala si mi s-a administrat zinat 5 zile de 500 mg de doua ori pe zi si vilmovo si mydocalm pt coloana cu care mi-am revenit nu ma mai doare spatele asa tare insa in timpul miscari am ramas cu acelasi suflu si cu pocnituri si dureri in partea cervicala dar cand ma misc sau cand apas acea zona. Tin sa precizez ca imi continui activitatea sportiva la sala fac miscari de toarace sa fi ramas cu acest suflu (frecare )din cauza ca eu tot imi rotesc toracele? Tin sa va aduc la cunostinta ca acum 2 ani am avut o nevralgie toracala care ma tinut 6 luni sa fie acelasi lucru si sa se manifeste altfel?Multumesc anticipat!!!        


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, ar fi indicat să vă adresați medicului pneumolog sau unui medic radiolog pentru efectuarea unui RMN de coloană care să poată oferi informații relevante despre starea coloanei vertebrale. Este important să faceți investigații radiologice. Mai ales dacă sunteți o persoană sportivă. Puteți solicita mai multe informații despre programări la investigații la numărul de telefon: 021 9983. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor