Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 ianuarie 2019

ASCUS, Colposcopie cu biopsie


Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns.. Am avut doua rezultate ASC-US repetate, in luna Iunie, respectiv Decembrie 2018 si in urma acestora mi s-a recomandat efectuarea testarii HPV (deocamdata astept rezultatul) si colposcopie. Azi am efectuat colposcopia cu biopsie si am rugamintea sa ma ajutati cu o parere vis a vis de rezultatul colposcopiei: " Nativ fara leziuni. Dupa aplicarea de acid acetic se evidentiaza o zona acetoalba fina spre canalul cervical. Dupa aplicarea de Lugol nu se vad zone iod negative. " va rog mult sa ma ajutati...asteptarea e f dificila. Multumesc mult!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, rezultatul colposcopiei arată bine. Nu aveți vreun motiv de îngrijorare. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor