Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


23 ianuarie 2019

PULS

Buna ziua! Aa dori sa va intreb daca este normal pulsul de 57-60 bpm. In general am pulsul 64-68 bpm. Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pulsul normal este cuprins între 55 - 90 de bătăi pe minut. Sub 55 de bătăi pe minut considerăm că pacientul suferă de bradicardie (ritm lent). Peste 90 de bătăi pe minut, luăm în vedere tahicardia (ritm rapid). Bineînțeles, pulsul normal de care vă spuneam mai devreme este la repaus. În timpul activității fizice, pulsul va crește din cauza efortului. Dacă nu sunteți sigură sau aveți alte simptome care vă ridică vreo suspiciune cum că ați suferi de o aritmie cardiacă sau o altă afecțiune cardiacă, vă invităm să vă faceți o programare la o consultație completă. Numărul 031 9300 vă stă la dispoziție. Unul dintre colegii noștri vă vor ajuta să vă programați. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.