Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 ianuarie 2019

PULS


Buna ziua! Aa dori sa va intreb daca este normal pulsul de 57-60 bpm. In general am pulsul 64-68 bpm. Va multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pulsul normal este cuprins între 55 - 90 de bătăi pe minut. Sub 55 de bătăi pe minut considerăm că pacientul suferă de bradicardie (ritm lent). Peste 90 de bătăi pe minut, luăm în vedere tahicardia (ritm rapid). Bineînțeles, pulsul normal de care vă spuneam mai devreme este la repaus. În timpul activității fizice, pulsul va crește din cauza efortului. Dacă nu sunteți sigură sau aveți alte simptome care vă ridică vreo suspiciune cum că ați suferi de o aritmie cardiacă sau o altă afecțiune cardiacă, vă invităm să vă faceți o programare la o consultație completă. Numărul 031 9300 vă stă la dispoziție. Unul dintre colegii noștri vă vor ajuta să vă programați. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor