Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


23 ianuarie 2019

Ginecologie


Bună ziua, sâmbătă 19 ianuarie am făcut un test de sarcină, rezultatul a fost unul destul de incert, o liniuță intens colorată și una abia vizibilă, am spus că probabil nu este bun testul, luni aceași poveste și astăzi la fel, acea liniuță abia vizibilă deși am făcut un test de sarcină ultrasensibil. Ultimul meu contact sexual a fost acum 3 săptămâni, poate fi vorba despre o sarcină?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este foarte posibil ca testul să fie pozitiv. De obicei, testul de sarcină negativă ne arată o singură liniuță, cea de control. Pentru a afla dacă sunteți sau nu însărcinată, puteți merge la un laborator de analize să faceți un test de sânge pentru depistarea sarcinii. Testul beta-HCG poate determina timpuriu prezenșa unei sarcini. Sperăm că v-am fost de ajutor. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor