Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 ianuarie 2019

Intepaturi in piept


Buna ziua.Am niste intepaturi in piept in partea stanga atunci cand respir adanc.intepaturile au inceput aseara dar atunci le am simtit si cand respiram normal adica nu doar la o respiratie adanca.mi sa mai intamplat sa am intepaturi dar dupa cateva minute dispareau de tot.as vrea sa stiu din ce cauza si daca trebuie sa merg la medic.multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, nu vă putem spune cauza fără a vă consulta . Putem presupune și nu vă recomandăm să lăsați aceste simptome neinvestigate. Drept urmare, vă invităm să vă programați la o consultație cardiologică completă. La numărul de telefon 031 9300, unul dintre colegii noștri vă va ajuta să ajungeți cât mai repede la medicul cardiolog. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor