Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Buna ziua, Am fost diagnosticat cu valva bicuspida. Grad regurgitare 60-40% Trebuie sa ma operez ptr

Buna ziua, Am fost diagnosticat cu valva bicuspida. Grad regurgitare 60-40% Trebuie sa ma operez ptr inlocuire valva aortica si am 3 intrebari: -cam cat costa o astfel de operatie -cite tipuri de valve exista -unde se pot face astfel de operatii in conditii cat mai bune Precizez ca am 33 de ani si din cate am inteles este nevoie de o repetare a procedurii peste cativa zeci de ani Va multumesc anticipat ptr raspuns si rabdare de a citi acest mesaj!


ARES

Sfatul medicului:

Pt dl Sulai Laurentiu : decizia de a opera o insuficienta aortica se ia in functie de : simptomatologie( daca ati inceput sa obositi la efort) si de o serie de parametrii ecografici- dimensiunea ventriculului stang, gradul de severitate al insuficientei cardiace.
Daca deja indicatia de interventie chirurgicala a fost stabilita trebuie sa va adresati unui serviciu de chirurgie cardiovasculara( Bucuresti, Cluj, Timisoara, Etc) Exista in principal doauna tipuride valve : mecanica si biologica. La aceasta varsta se prefera valva mecanica pentru ca are o rezistenta in timp net superioara celei biologice.