Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua, Am fost diagnosticat cu valva bicuspida. Grad regurgitare 60-40% Trebuie sa ma operez ptr


Buna ziua, Am fost diagnosticat cu valva bicuspida. Grad regurgitare 60-40% Trebuie sa ma operez ptr inlocuire valva aortica si am 3 intrebari: -cam cat costa o astfel de operatie -cite tipuri de valve exista -unde se pot face astfel de operatii in conditii cat mai bune Precizez ca am 33 de ani si din cate am inteles este nevoie de o repetare a procedurii peste cativa zeci de ani Va multumesc anticipat ptr raspuns si rabdare de a citi acest mesaj!


ARES

Sfatul medicului:

Pt dl Sulai Laurentiu : decizia de a opera o insuficienta aortica se ia in functie de : simptomatologie( daca ati inceput sa obositi la efort) si de o serie de parametrii ecografici- dimensiunea ventriculului stang, gradul de severitate al insuficientei cardiace.
Daca deja indicatia de interventie chirurgicala a fost stabilita trebuie sa va adresati unui serviciu de chirurgie cardiovasculara( Bucuresti, Cluj, Timisoara, Etc) Exista in principal doauna tipuride valve : mecanica si biologica. La aceasta varsta se prefera valva mecanica pentru ca are o rezistenta in timp net superioara celei biologice.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor