Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 ianuarie 2019

Infarct


Buna ziua.tatal meu in vârsta de 64 de ani a suferit un infarct miocardic acut înainte de Craciun.a ajuns de urgentă la spital,s-a încercat recanalizarea arterei înfundate dar nu s-a reușit.a urmat o perioada foarte grea,fara sa ni se dea prea multe șanse ca va trai,dar a avut zile si acum este bine.ni s-a recomandat de către medicul cardiolog sa facem o coronarografie si sa vedem daca trebuie stent sau operație de bypass.este posibil sa se fi desfundat artera de la medicamente?sau daca trebuie stent nu exista vreun program sa se monteze gratuit,ca ni s-au comunicat niște prețuri pe care un pensionar nu si le poate permite.multumesc frumos si multa sănătate!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua! Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp! Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor