Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care sunt sansele unei persoane de 74 de ani cu urmatorul diagnostic:


Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care sunt sansele unei persoane de 74 de ani cu urmatorul diagnostic: boala coronariana aterosclerotica trivasculara severa, cardiomiopatie dilatativa,diabet zaharat 2 neechilibrat in tratament, obezitate, hipertensiune, angina pectorala instabila, dislipidemie, mixedem. Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Pt. dna Paula Ion :daca pentru boala cardiaca ischemica nu mai exista posibilitate de tratament chirurgical sau interventional ( presupun ca deja s-a stabilit acest lucru) atunci este important ca tratamentul medicamentos sa fie maximal si complet si poate fi mentinut un echilibru. este important sa aica o urmarire cardiologica atenta si periodica. Trebuie sa fiti precauti referitor si la respectarea regimului hiposodat( fara sare).
Daca doriti un consult cardiologic pentru a stabili daca mai exista alte posibiltati de tratament, contactati-ne 0720276884Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor