Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Am fost diagnosticata cu INSUFICIENTA CARDIACA NYHA II/III.PERSISTENTA DE CANAL ARTERIAL.COARCTATIE

Am fost diagnosticata cu INSUFICIENTA CARDIACA NYHA II/III.PERSISTENTA DE CANAL ARTERIAL.COARCTATIE DE AORTA TORACICA JUXTADUCTAL.DEFECT SEPTAL INTERVENTRICULAR PERIMEMBRANOS.DILATARE ANEVRISMALA A TRUNCHIULUI ARTEREI PULMONARE.INSUFICIENTA PULMONARA GRADUL IV.HIPERTENSIUNE PULMONARA SEVERA.REGURGITARE TRICUSPIDIANA GRADUL II FUNCTIONALA. La Timisoara mi s-a spus ca as avea nevoie de o operatie complicata. Daca poate cineva sa-mi spuna in ce conditii se poate opera, cat ar costa si ce sanse de reusita sunt. Nr. de telefon: 0256 379779. Va multumesc! Am uitat sa precizez ca am 41 de ani


ARES

Sfatul medicului:

Pt. dna Tarca Lucia: daca diagnosticul stabilit este cel mentionat este vorba de interventii chirugicale complexe. Etapele acestor interventii chirurgicale sunt stabilite in functie de gravitatea fiecarei afectiuni de catre un medic chirurg de chirurgie cardiovasculara. Situatia dvs nu este simpla, dar daca medicii de la timisoara care cunosc situatia detaliata, au indicat operatia sfatul meu este sa continuati colaborarea cu serviciul respectiv.