Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua, sunt insarcinata in 26 saptamani , am 36 ani, doi copii de 7 si 4 ani perfect normali, si


Buna ziua, sunt insarcinata in 26 saptamani , am 36 ani, doi copii de 7 si 4 ani perfect normali, si dupa fiecare sarcina am ramas cam cu 10 kg in plus astfel incat acum am 86 kg la cca 1.65 cm inaltime. Ma simt aproape sufocata pe caldurile acestea si mi-e teama ca pana nasc voi mai lua mult in greutate. Mi-am facut analizele uzuale de sange si mi-a iesit ca am colesterolul 280, deci peste limita normala. Tensiunea este 12 ,13 si mi s-a spus ca este buna . Intrebarea mea este vreun risc pentru inima mea sau pentru fat pana nasc? Stiu ca dupa aceea trebuie sa ma apuc serios de slabit. Ce pot face acum in timpul sarcinii. Multumesc anticipat pentru raspuns.


ARES

Sfatul medicului:

Pt.dna Mariana Dragatoiu : in timpul sarcinii trebuie sa supravegheati tensiunea arteriala ,este important sa nu depaseasca 135/80mmHg. Daca constatati ca tensiunea depaseste aceste valori trebuie sa consultati un medic cardiolog. Daca tensiunea se mentine normala dupa nastere insa ar fi indicat sa efectuati un consult pentru a evalua daca este necesar un tratament. Nastere usoara.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor