Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna seara,va retin atentia cu o problema:tatal meu(61ani)a suferit acum 4 ani o interventie pe cord


Buna seara,va retin atentia cu o problema:tatal meu(61ani)a suferit acum 4 ani o interventie pe cord,necesitind 4 bay-pass-uri.in ultimele luni i=au aparut edeme puternice si,desi,ia furosemid,uneori iv,nu mai elimina decit cantitati mici de urina.de f multe ori apar dificultati de respiratie,sufocare si stari de lesin.Stiu ca foarte multe nu se mai pot face,da rcu experienta dumneavoastra speram sa ne puteti ajuta,astfel incit sa remediem situatia.MULTUMESC!


ARES

Sfatul medicului:

Pt. dna Sofia: Trebuie precizat daca edemele se datoreaza numai afectiunii cardiace( insuficienta cardiaca) sau se asociaza si o afectiune renala(insuficienta renala). In functie de asta se reajusteaza tratamentul. Necesita reevaluare cardiologica( daca nu a efectuat recent) si in funtie de concluziile consultului cardiologic, ale ecografiei cardiace si ale analizelor de sange se reajusteaza tratamentul.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor