Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua!Am 43 de ani si 74 kg. In mai a.c. am fost la cardiolog,la recomandarea medicului care efe


Buna ziua!Am 43 de ani si 74 kg. In mai a.c. am fost la cardiolog,la recomandarea medicului care efectueaza vizita periodica la locul de munca,dar si a medicului de familie care in 2008 a gasit: TA stg. - 130/80mmHg, TAdp. - 100/90mmHg. Am efectuat EKG,( o banda de hartie cu 3 randuri de linii cxare arata activitatea inimii)iar diagnosticul a fost tulburare de ritm cardiac. A spus ca inima arata normal.Mentionez ca nu am facut ecografie la inima (din motive financiare), care, din diferite discutii ,am inteles ca ar putea sa explice mai bine situatia ,,inimii


ARES

Sfatul medicului:

Pt dna Sonia: este necesar sa efectuati o reevaluare cardiologica , inclusiv a tratamentului, din moment ce simptomele persista. Este posibil ca dozelele de medicamente sa trebuiasca ajustate in functie de afectectiunea constatata.
Daca doriti o reevaluare cardiologica contactati-ne la nr. de telefon afisate in site.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.