Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Buna ziua!Am 43 de ani si 74 kg. In mai a.c. am fost la cardiolog,la recomandarea medicului care efe


Buna ziua!Am 43 de ani si 74 kg. In mai a.c. am fost la cardiolog,la recomandarea medicului care efectueaza vizita periodica la locul de munca,dar si a medicului de familie care in 2008 a gasit: TA stg. - 130/80mmHg, TAdp. - 100/90mmHg. Am efectuat EKG,( o banda de hartie cu 3 randuri de linii cxare arata activitatea inimii)iar diagnosticul a fost tulburare de ritm cardiac. A spus ca inima arata normal.Mentionez ca nu am facut ecografie la inima (din motive financiare), care, din diferite discutii ,am inteles ca ar putea sa explice mai bine situatia ,,inimii


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Pt dna Sonia: este necesar sa efectuati o reevaluare cardiologica , inclusiv a tratamentului, din moment ce simptomele persista. Este posibil ca dozelele de medicamente sa trebuiasca ajustate in functie de afectectiunea constatata.
Daca doriti o reevaluare cardiologica contactati-ne la nr. de telefon afisate in site.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor