Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 martie 2019

Ginecologie


Bună ziua! Numele meu este Daniela-Norina Ruxăndroaia și am fost diagnosticată cu fibrom uterin pentru care sunt programată la o intervenție chirurgicală la sfârșitul lunii martie. Am 48 de ani și am în continuare ciclu menstrual. Regulat, la 23-24 de zile, dar regulat. Am fost internată în februarie pentru intervenția chirurgicală dar din cauza unei infecții urinare și a hipertensiunii arteriale am fost reprogranată. Între timp am făcut și 3 ședințe de terapie bowen și urmez și un tratament homeopat contra fibromului uterin (extract din mlădițe de coacăz negru, de arin alb și de merișor). Au aceste picături vreun efect asupra menstruației? Ultima menstruație a fost pe 10 februarie. Nu se pune problema vreunei sarcini pentru că nu am avut niciodată contact sexual. De când iau acest tratament (din 8 martie) simt că fibroamele au mai scăzut (înainte le simțeam la atingerea cu mâna pe burtă). Erau destul de mari (cel mai mare are 109 mm, altul cam la fel și altele mai mici). Întrebarea mea este dacă mi s-a oprit menstruația din cauza acestui tratament sau e posibil să fi intrat la menopauză? Înainte de această lună nu am avut nici un semn. Ciclul era, după cum am spus, regulat. Vă mulțumesc anticipat și vă doresc o zi frumoasă și multă sănătate! Cu respect deosebit, Daniela-Norina Ruxăndroaia


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții departamentului Fibroid Center va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor