Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

buna seara! am 29 ani si am hipotiroidism.din ambitii prostesti nu mi-am luat tratamentul de aproape


buna seara! am 29 ani si am hipotiroidism.din ambitii prostesti nu mi-am luat tratamentul de aproape un an.de mai bine de o luna am o durere puternica in piept, spre dreapta si parca durerea tinde spre brat.aceste dureri vin cam o data la o saptamana-doua, , dupa dupa ce ma supar , si dureaza cam 10-20 min.durerea nu se acutizeaza cand respir.dupa


MONZA ARES

Sfatul medicului:

t. Ana: este necesar sa efectuati un ECG si eventual un consult cardiologic cu ecografie cardiaca. Putin probabil ca durerea pe care o simtiti sa aiba vreo legatura cu afectiunea tiroidiana, dar o determinare a TSH, T3, T4 este indicata daca ati fost deja diagnosticata cu hipotiroidie.
Daca doriti un consult cardiologic si ecografie cardiaca contactati-ne 0720276884Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor