Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 martie 2019

Singerare ușoară vaginala


Am fost la un control pentru o singerare vaginala ușoară ,sunt la menopauza de 2 ani .Mi sa făcut și control palpabil și ecograf interior ,la care nu sa văzut nimic .A spus medicul sa merg in spital că acel singerare vine din uter și e posibil să-mi facă un chiuretaj .De aceea doresc alta părere .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi o opinie medicală este necesar să studiem investigațiile făcute. Dacă aveți un raport medical primit în urma consultului menționat mai sus, vă rugăm să îl trimiteți la adresa: cristina@centrele-ares.ro. În cazul în care nu aveți niciun document medical, vă rugăm să vă programați la consultație. Numărul de telefon: 031 9300 vă stă la dispoziție. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor