Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Buna ziua!Am 15 ani si as dori un sfat.Aproape zilnic simt palpitatii,cateodata respiratie grea si d


Buna ziua!Am 15 ani si as dori un sfat.Aproape zilnic simt palpitatii,cateodata respiratie grea si dureri in zona inimii care dureaza cateva secunde.In urma cu 3 saptamani am ajuns la urgente deoarece simteam batai accelerate ale inimii,respiratie grea si imi tremurau muschii picioarelor.Am facut test Ekg,TA normala.Mentionez ca nu fumez,nu consum bauturi energizante.Medicul mi-a recomandat sa fac analize a2a zi.Analizele au iesit bune,calcemie 9,11 magnezimie 1,98 Vsh-5.Timp de 1 luna am luat o combinatie de Cad3,Mgb6.Apoi am facut ecografie la inima (aspect normal clinic). In final medicul mi-a spus ca in aceasta perioada cresc,acesta sa fie oare raspunsul???Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Pt. Ana( annkaa) : durerile, asa cum le descrii, nu sunt ingrijoratoare la aceasta varsta dar pentru palpitatii este indicat sa efectuezi un ECG in timpul episodului de palpitatii sau sa monitorizezi ritmul cardiac timp de 24 ore ( Holter ECG ) pentru a stii daca exista sau nu o tulburare a ritmului cardiac.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor