Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Fibrilatie atriala

Buna ziua, Am 59 de ani si am fost diagnosticata cu fibrilatie atriala si flutter. In timp, aceasta a progresat si acum este permanenta. Mi-a fost introdus tratamentul anticoaulant Sintrom, initial, si pe parcursul a 8 luni o singura data INR a fost 2,01, o data 3,2 si in rest intre 1,2 si 1,7. Din acest motiv am hotarat sa trec pe Eliquis. Dar , informandu-ma in continuare, am vazut ca inca exista un risc si am citit despre implantul de Watchman. In plus am si trombocitoza si sunt operata de Basedow. Nici la capitolul colesterol si trigliceride nu stau bine. As vrea sa stiu parerea dvs. vis a vis de oportunitatea implantarii acestui dispozitiv si care este pretul interventiei.


ARES

Sfatul medicului:

Bună dimineața! Unul dintre reprezentanții noștri medicali a primit întrebarea dumneavoastră. În cel mai surt timp va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!