Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 martie 2019

Fibrilatie atriala


Buna ziua, Am 59 de ani si am fost diagnosticata cu fibrilatie atriala si flutter. In timp, aceasta a progresat si acum este permanenta. Mi-a fost introdus tratamentul anticoaulant Sintrom, initial, si pe parcursul a 8 luni o singura data INR a fost 2,01, o data 3,2 si in rest intre 1,2 si 1,7. Din acest motiv am hotarat sa trec pe Eliquis. Dar , informandu-ma in continuare, am vazut ca inca exista un risc si am citit despre implantul de Watchman. In plus am si trombocitoza si sunt operata de Basedow. Nici la capitolul colesterol si trigliceride nu stau bine. As vrea sa stiu parerea dvs. vis a vis de oportunitatea implantarii acestui dispozitiv si care este pretul interventiei.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună dimineața! Unul dintre reprezentanții noștri medicali a primit întrebarea dumneavoastră. În cel mai surt timp va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor