Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


23 martie 2019

Fibrilatie atriala


Buna ziua, Am 59 de ani si am fost diagnosticata cu fibrilatie atriala si flutter. In timp, aceasta a progresat si acum este permanenta. Mi-a fost introdus tratamentul anticoaulant Sintrom, initial, si pe parcursul a 8 luni o singura data INR a fost 2,01, o data 3,2 si in rest intre 1,2 si 1,7. Din acest motiv am hotarat sa trec pe Eliquis. Dar , informandu-ma in continuare, am vazut ca inca exista un risc si am citit despre implantul de Watchman. In plus am si trombocitoza si sunt operata de Basedow. Nici la capitolul colesterol si trigliceride nu stau bine. As vrea sa stiu parerea dvs. vis a vis de oportunitatea implantarii acestui dispozitiv si care este pretul interventiei.


ARES

Sfatul medicului:

Bună dimineața! Unul dintre reprezentanții noștri medicali a primit întrebarea dumneavoastră. În cel mai surt timp va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.