Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

am\37aniam fost diagnosticata cu aritmie estra sistolica ventriculara bigeminism ventricular cit de


am\37aniam fost diagnosticata cu aritmie estra sistolica ventriculara bigeminism ventricular cit de grava e boala si cit timp trebuie sa iau tratament am luat ritmonorm un an jumate fevarin 6 luni am mai luat aspenter iar acum iau preductal si calmepam dar citeodata mai am palpitatii va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Pt. dna Adriana Vlad: aritmia extrasistolica ventriculara poate sa aiba multiple cauze ( de aceea e de preferat sa efectuati un consult cardiologic) unele mai usor de tratat altele mao grave mai dificil de tratat. Uneori este posibil sa nu fie stabilita o cauza.
Evaluarea se incepe cu ajutorul unui Holter ECG( se inregistreaza activitatea electrica a inimii timp de 24 ore si se stabilste exact frecventa si severitatea extrasistolelor). In functie de rezultat si cat de frecvent simtiti palpitatiile se continua investigatiile sau se stabileste o schema de tratament.
In clinica nostra puteti efectua investigatia numita Holter ECG( interpretat de un medic cardiolog) si in functie de rezultat puteti efectua in plus si un consult cardiologic.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor