Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 martie 2019

Ce am ?


Buna seara, Am unele simptome care nu le dau de cap... am unele dureri in piept nu in coșul pieptului la fel am si arsura in piept care pleacă pana la gât senzația ca nu pot sa respir si daca incerc sa respir mult simt cum ma tine ceva in mijlocul pieptului... momentan sunt in Belgia iar pana ajung in România sa-Mi fac analize o sa mai dureze ca nu prea am bani... am fost la spital aici mi-au facut un EKG mi-au luat sânge apoi m-au conectat la un aparat timp de 1-2 ore intre timp 3-4 asistenți/ infirimieri ca nu stiu ce erau m-au ascultat la plămâni si mi-au spus ca nu se aude nimic... au venit rezultatele la sânge au fost bune la inima cică n-am nimic iar la plămâni nu se aude nimic .. m-au trimis acasa cu paracetamol si ibrupofen sa iau pana imi trece durerea... chestia e ca eu simt astea in fiecare zi câteodată am un gust amar in gura senzație ca imi arde gura... stiu ca am o infecție mică in gât... iar acum 7 luni mi-am facut o radiografie pulmonara din care nu pot sa înțeleg nimic ce scrie pe foaie aia... am si amețeli câteodată... caut incontinu pe internet un diagnostic si din simptomele mele reiese tbc/cancer si altele mai grave ce a-și putea sa am ? Am 28 de ani 163 cm si 60 kg am fumat in jur de 8-10 țigări pe zi dar m-am lăsat de 3 zile.. un răspuns mi-ar fi de ajutor! Va mulțumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună seara, din păcate, să căutați un diagnostic pe internet nu vă ajută cu nimic. Probabil că vă veți autodiagnostica greșit și vă veți îngrijora complet nefondat. De asemenea, nici o consultație online nu vă ajută pentru că sunt anumite investigații care se fac în spital sau într-o clinică specializată. Din câte ne-ați descris ați fost la medic și rezultatele investigațiilor par să nu depisteze o afecțiune cardiacă sau pulmonară. Este important să vă adresați unui medic pentru efectuarea unui consult cardiac complet ( să discutați despre simptomele dumneavoastră, să vi se efectueze o nouă electrocardiogramă (EKG) și mai ales, să vi se efectueze o ecografie cardiacă pentru a se observa structura și funcționalitatea camerelor și a valvelor inimii. In urma acestor investigatii, medicul cardiolog va poate recomanda un tratament medicamentos sau efectuarea unor investigatii mai amanuntite, spre exemplu, o angiografie coronariana ( coronarografie ). Recomandarea noastră este aceea de a vă adresa unui medic cardiolog pentru a ridica suspiciunea unei afecțiuni cardiace. Vă dorim multă sănătate și vă așteptăm la consultație atunci când reveniți în România.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor