Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

as avea cateva intrebari sunt mama unei fetite de 12 ani care pina nu de mult a avut ca diagnostic a


as avea cateva intrebari sunt mama unei fetite de 12 ani care pina nu de mult a avut ca diagnostic asm bronsic de la virsta de 4 luni am facut tratament la doamna dr iacob timp de 4 ani de la virsta de 3ani pina la 7 ani dupa care ni sa spus ca nu mai are nevoie de tratament de specialitate in octombrie 2008 am cerut trimitere medicului de familie la un alt doctor pentru ca fetitei nui trecuse ea avind un suflu mai greoiun fel de zgomot in piept iar cind tusia nu se mai auzea un timp dupa care se tot repeta am fost trimisi la doamna dr pop zagora care a inceput tratamentul de asm dupa mai multe investigati am facut tratamentul timp de 7 luni dupa care doamna dr nea spus ca ceva nui in regula nu raspunde la tratament nia internat in spital ia facut din nou analize complete care iau iesit bine nia trimis la tomograf unde sa descoperit ca vena ce duce de la inima la plamini ar fi intoarsa si ii apasa pe esofag cam un cm jumate ar fi o malformatie din nastere am fost trimisi la dr nicodim a. care a spus ca trebuie sa se mai gindeasca asupra interventiei am vrea sa stim ce riscuri sunt si dace este nevoie de interventie


ARES

Sfatul medicului:

Pt dna Szerencsi: din relatatile dvs nu este clar ce diagnostic exact a fost stabilit pentru fetita dvs. Daca doriti sa va pot da un raspuns in legatura cu severitatea afectiunii trimiteti-mi diagnosticul exact scris pe biletul de externare de externare.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor