Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Menstruatia prelungita

Buna ziua!! Pe data de 18.01.19 am avut menstruatia 5 zile cum am de obicei Apoi următoarea menstruatia a fost pe data de 21.02 pana pe data de 02.03 foarte abundenta si pana acum cu mia mai venit deloc ce poate fii??


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, această dereglare a menstruației poate fi cauzată din motive diferite. Pentru a primi un diagnostic corect și dacă este nevoie, un tratament adecvat, recomandarea noastră este aceea de a vă adresa unui medic ginecolog pentru o consultație de specialitate. Numărul de telefon 031 9300 vă stă la dispoziție. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.