Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua!Scriu pt tatal meu,care are 56 de ani,este hipertensiv.De 4-5 ani ia Tertensif 1cp/zi.La s

Buna ziua!Scriu pt tatal meu,care are 56 de ani,este hipertensiv.De 4-5 ani ia Tertensif 1cp/zi.La suparari mari,i se face rau,el zice ca i se pune o ,,gheara


ARES

Sfatul medicului:

Pt. dna Scutaru Camelia: este posibil ca durerea sa fie cauzata de o boala de inima, care se numeste boala cardiaca ischemica. Este necesar sa efectueze un consult cardiologic si un test de efort ECG pentru a stabili daca durerea se reproduce la efort si daca apar modificari pe ECG. Daca se stabileste acest diagnostic tratamentul contine mai multe medicamentecare sunt absolut necesare( nu numai Tertensif)
In clinica noastra se efectuaza teste de efort pe bicicleta . Il puteti programa pe tatal dvs pentru un test si apoi in functie de rezulatat va efectua sau nu consult cardiologic cu unul dintre medicii nostrii cardiologi pentru a stabili un nou tratament sau daca este nevoie de alte investigatii.Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.