Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Am de o saptamana o durere cand surda cand intensa in piept, e continua,doar cand dorm nu o mai simt


Am de o saptamana o durere cand surda cand intensa in piept, e continua,doar cand dorm nu o mai simt,are prelungire perpendiculara in spate, nu fumez, nu am fost niciodata bolnava doar banalele raceli,tensiunea este 10 cu 6 puls 84,nu beau alcool,nu sufar de boli pulmonare ,nu ma doare cand respir intens sau urc scari, durerea persista si fara efort.Mi-am pierdut fratele acum 1 an si tatal acum 2 luni,dupa tata n-am suferit asa tare dar fratele m-a omorat si pe mine cand s-a dus, sunt trista , foarte obosita tot timpul indiferent ce fac,n-am energie deloc, ma bucur doar daca plec de acasa,altfel parca sunt la plug asa obosita sunt. Am 1,55 m si 48 kg, colesterolul nu stiu cum e, boli de inima nu am avut pana acum, dar nu se stie


ARES

Sfatul medicului:

Pt. Dna Lungu Angela:inclin sa cred ca durerea dvs este o manifestare a suferintei pe care o simtiti( descrierea nu este tipica pentru o durere de inima), dar trebuie sa fim precauti asa ca sfatul meu este sa efectuati o Electrocardiograma(ECG) si un consult cardiologic. Astfel de dureri pot aparea in contextul unui stress major dar in acelasi timp pot fi manifestarea unei boli de inima si de aceea este bine sa efectuati cat mai repede un consult.
Daca doriti sa efectuati un consult cardiologic in clinica noastra contactati-ne la nr. afisate in site.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.