Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Am de o saptamana o durere cand surda cand intensa in piept, e continua,doar cand dorm nu o mai simt


Am de o saptamana o durere cand surda cand intensa in piept, e continua,doar cand dorm nu o mai simt,are prelungire perpendiculara in spate, nu fumez, nu am fost niciodata bolnava doar banalele raceli,tensiunea este 10 cu 6 puls 84,nu beau alcool,nu sufar de boli pulmonare ,nu ma doare cand respir intens sau urc scari, durerea persista si fara efort.Mi-am pierdut fratele acum 1 an si tatal acum 2 luni,dupa tata n-am suferit asa tare dar fratele m-a omorat si pe mine cand s-a dus, sunt trista , foarte obosita tot timpul indiferent ce fac,n-am energie deloc, ma bucur doar daca plec de acasa,altfel parca sunt la plug asa obosita sunt. Am 1,55 m si 48 kg, colesterolul nu stiu cum e, boli de inima nu am avut pana acum, dar nu se stie


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Pt. Dna Lungu Angela:inclin sa cred ca durerea dvs este o manifestare a suferintei pe care o simtiti( descrierea nu este tipica pentru o durere de inima), dar trebuie sa fim precauti asa ca sfatul meu este sa efectuati o Electrocardiograma(ECG) si un consult cardiologic. Astfel de dureri pot aparea in contextul unui stress major dar in acelasi timp pot fi manifestarea unei boli de inima si de aceea este bine sa efectuati cat mai repede un consult.
Daca doriti sa efectuati un consult cardiologic in clinica noastra contactati-ne la nr. afisate in site.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor