Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 aprilie 2019

Anevrism aorta abdominala


Buna ziua, Am 31 ani si am fost diagnosticat cu anevrism fusiform de aorta abdominala cu calibrul maxim de 52 mm, extins pe o lungime de aprox 80mm, incepand de la emergenta trunchiului celiac (deplasata suprastructural, aproximativ 10mm), pana la emergenta arterelor renale, cu placarde ateromatoase fibrocalcare, cu grosime neregulata, de maxim 8 mm. Extazie fusiforma aorta imediat infrarenala, cu un calibru de 31 mm, pe o lungime de aprox 22, de asemenea cu placarde fibrocalcare excentrice, de mana la 3,5mm. As putea fi tratat in clinica dumneavoastra?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre colegii noștri va lua legătura cu dumneavoastră. Este important ca unul dintre medicii echipei noastre să studieze investigațiile efectuate și să vă propună un plan terapeutic optim pentru cazul dumneavoastră. În cel mai scurt timp, un reprezentant medical vă va contacta. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor