Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 aprilie 2019

Anevrism aorta abdominala


Buna ziua, Am 31 ani si am fost diagnosticat cu anevrism fusiform de aorta abdominala cu calibrul maxim de 52 mm, extins pe o lungime de aprox 80mm, incepand de la emergenta trunchiului celiac (deplasata suprastructural, aproximativ 10mm), pana la emergenta arterelor renale, cu placarde ateromatoase fibrocalcare, cu grosime neregulata, de maxim 8 mm. Extazie fusiforma aorta imediat infrarenala, cu un calibru de 31 mm, pe o lungime de aprox 22, de asemenea cu placarde fibrocalcare excentrice, de mana la 3,5mm. As putea fi tratat in clinica dumneavoastra?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre colegii noștri va lua legătura cu dumneavoastră. Este important ca unul dintre medicii echipei noastre să studieze investigațiile efectuate și să vă propună un plan terapeutic optim pentru cazul dumneavoastră. În cel mai scurt timp, un reprezentant medical vă va contacta. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.