Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Cardiologie

Am mai avut nopțile trecute episoade de tahicarcie,cu bătăi foarte rapizi si se oprea treptat,nu aveam nici un simptom de anxietate,doar tahicardie care nu răspundea la vreo metoda ca sa se oprească..dar azi dimineata la 6,prin somn am simțit o presiune puternica in urechi,un zgomot tare si inima a bătut rapid de cateva ori,5-7 bătăi..a inceput brusc si s a terminat brusc,dupa episod a fost liniste totala..pot asocia episodul ca un tren fulger care trece in gara..efectiv numai sunt om,sunt terminată ca de la episodul asta..nici nu stiu încotro sa o apuc sa fac niste investigații,ținând cont ca in botosani nu prea am șanse asa mari mai ales ca as vrea cat mai rapid..un sfat..Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să vă adresați unui medic cardiolog pentru a vi se efectua câteva investigații importante ( eletrocardiograma ( https://medicina-interventionala.ro/proceduri/electrocardiograma-ecg-ekg/ ), ecografie cardiacă ( https://medicina-interventionala.ro/proceduri/ecografie-doppler-cardiaca/ ), monitorizare cu dispozitiv de tip holter ( https://medicina-interventionala.ro/proceduri/monitorizare-holter-ekg/ )). Puteți citi mai multe informații despre aceste investigații în link-urile de mai sus. Dacă doriți să ne faceți o vizită la București, vă puteți programa la investigațiile de mai sus apelând numărul de telefon 031 9300. Vă dorim multă sănătate!