Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Menstruatia

Buna ziua! Luna trecuta pe 30 mi-am inceput viata sexuala,iar mentruatia mea intarzie. Sunt 8 zile intarziere. Tin sa mentionez ca actul sexual a fost protejat ,deci nu am cum sa fiu insarcinata. Credeti ca este vorba de o tulburare hormonala sau este perfect normal!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este foarte posibil să fie vorba despre o tulburare hormonală. Pentru a fi sigură sau pentru a afla dacă poate fi vorba despre o altă afecțiune, vă recomandăm să vă adresați unui medic ginecolog pentru un examen de specialitate. În spitalul nostru, apelând numărul de telefon 031 9300, vă puteți programa la o consultație ginecologică completă! Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.