Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua! Am 72 de ani si sufar de fibrilatie atriala permanenta.In urma efectuarii analizei INR, v


Buna ziua! Am 72 de ani si sufar de fibrilatie atriala permanenta.In urma efectuarii analizei INR, valoarea acestuia este de 1,35. Mentionez ca pana sa am rezultatul la aceasta analiza, luam trombostop 1/2 tableta pe zi. Va rog sa-mi spuneti, ce doza de trombostop imi este necesara, conform rezultatului INR (INR=1,35).


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Dl Manolica: pentru a sti mai exact daca tratamentul cu anticoagulant ( Trombostop ) este administrat corect ar trebui sa stim rezultatele de la analiza INR in cel putin 2 determinari anterioare, si sa stim daca a fost schimbata dozarea tratamentului in ultima perioada. Strict ptr acest rezultat INR 1.35 nu putem sa va dam o recomandare de a schimba doza indiferent ca rezultatul este insuficient si probabil ca ar trebuii marita doza. Deci, daca doriti informatii mai precise va rog sa ne contactati pe unul din numerele de telefon afisate pe site.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.