Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Buna seara.Ma numesc Mariana si am 34 ani. De aproximativ 2 ani am palpitatii (inima bate mai rar),a

Buna seara.Ma numesc Mariana si am 34 ani. De aproximativ 2 ani am palpitatii (inima bate mai rar),am facut ecografia la inima si ECG si au iesit bune,am facut si analizele la glanda si nu am nimic. Medicul de familie mi-a prescris aspacardin si egiloc 25 mg dar tot la fel ma simpt.Starea asta nu o am tot timpul, ma ia din senin si tine asa cateva zile apoi 1-2 saptamani nu mai am nimic.Va rog spuneti-mi din ce cauza ar putea fi sau ce alte analize sa mai fac? Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Pt. Dna Macovei Mariana:investigatia complementara pe care o puteti efectua este Holterul de ritm- prin intermediul unui aparat mic portabil pe care il purtati timp de 24 ore se inregistreaza activitatea electrica a inimii. Ulterior va intoarceti la clinica si informatiile sunt descarcate pe calculator si astfel putem afla daca exista tulburari ale ritmului cardiac care sa explice simptomele dvs. Important ca Holterul sa fie citit de catre un medic cu experienta. Astfel se poate stabili si ce tratament este necesar.