Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua! Am 30 de ani si am fost diagnosticat in copilarie cu suflu sitolic gradul 2 . Acum simt u

Buna ziua! Am 30 de ani si am fost diagnosticat in copilarie cu suflu sitolic gradul 2 . Acum simt uneori ca nu nu am aer(fug de caldura)imi tiuie urechile si cand fac efort ametesc. Ultima data ( acum 2 ani) am facut o ecografie la inima care a iesit bine.Mi s-a intamplat sa nu ametesc si sa fiu ok la eforturi mai mari. Nu sunt hotarat am pus asta pe seama unor stari de spirit . Credeti ca ar trebui sa consult din nou un cardiolog? Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Pt. Dl Liviu: Suflul sistolic in copilarie poate fi semnul unei cardiopatii congenitale( cu care ne nastem) dar poate fi si normal( functional) si cel mai frecvent dispare la varsta adulta. Ecografia cardiaca este cea care stabileste cu exactitate daca exista sau nu vreo boala subiacenta.
Este posibil ca simptomele descrise de dvs sa se datoreze numai anxietatii(sau unor stari de spirit cum le-ati numit), dar daca ametiti cand faceti efort atunci este de preferat sa efectuati un consult cardiologic.Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.