Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

buna ziua.am 32 de ani si in urma cu un an am fost diagnosticat cu prolaps de valva mitrala dupa toa


buna ziua.am 32 de ani si in urma cu un an am fost diagnosticat cu prolaps de valva mitrala dupa toate testele de rigoare.mi i s a prescris un tratament cu aspacardin de catre medicul cardiolog,dar mi au revenit durerile in zona inimii.am revenit la cabinet si mi i sa spus ca boala e insotita de insuficienta mitrala si necesita interventie chirurgicala cu inplant de valva mecanica. Intrebarea mea este; E posibil in romania sa se intervina chirurgical fara schimbare de valva,unde si ce sanse de reusita sunt? Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Pt dl. Alin: prolapsul de valva mitrala complicat cu insuficienta mitrala care sa necesite interventie chirurgicala trebuie sa indeplineasca criterii foarte precise de severitate pentru a decide interventia chirugicala( nu se opereaza toate insuficientele mitrale ci numai cele severe). Se poate efectua valvuloplastie mitrala fara inlocuire valvulara.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor