Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


17 mai 2019

endometrioza sau nu?


Buna ziua! in septembrie 2017 in urma ecografului mi s-a depistat un chist de 7 cm , mi s-a recomandat sa fac ct pelvis si analizele CA125 , Scor roma. In noiembrie m-am operat laparoscopic si am ramas fara ovarul drept,aveam aderebte peste tot si mi-au curatat si din ovarul stang, trompa. Dupa 30 zile a venit rezultatul biopsiei in care scria ca am endometrioza iar medicul anatopatolog mi-a recomandat ihc iar rezultatul a fost ca am un chist oarecare , medicul ginecolog a zis ca e sigur ca a fost endometrioaza. De atunci tin tratament cu mycroginon, antiinflamatoare supozitoare, vitamine. Ieri am fost la alt medic cu mai multa experienta si ca de obicei ma pierd in preajma medicilor si am omis sa-i zic ce mi-a zis anatopatologul cnd am ridicat rezultatul ihc-ului desi i-am aratat rezultatul biopsiei, ihc-ului, biletul de iesire din spital. Dansul mi-a recomandat sa renunt la anticonceptionale , sa fac o luna de pauza si apoi 3 luni de visanne. Am nevoie de parerea voastra pt ca nici eu nu mai inteleg ce am si pt ce sa mai tin tratament, mai jos o sa las si poze cu biletul de iesire, ihc este cel din data de 30 ianuarie 2018, biopsie, ct pelvis. O zi frumoasa!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, diagnosticul este de endometrioza conform rezultatului de anatomie patologică. Analiza Ihc caută altceva și anume markeri tumorali. De asemenea, diagnosticul de endometrioză impune un tratament in consecință: Visane - 3 luni - este cel mai la îndemână tratament și cel mai ușor de tolerat. Recomandarea noastră este să mergeți la un control și să discutați cu medicul ginecolog. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.