Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 mai 2019

arsuri persistente zona inimii


De 5 zile am o senzatie de arsura in zona inimii. In urma cu 5 zile am avut un episod de durere moderata cu intepaturi in zona inimii, durere surda in umarul stang si apoi in tot bratul si usor in omoplatul stang, tensiune doar 125/80, puls.65.am luat aspirina, magneziu,extravalerianic. Abia dupa cateva ore s-au aplanat putin dar eram f obosita,respiram greu si simteam o arsura la nivelul inimii. Am gasit repede un cardiolog disponibil, mi-a facut EKG(normal), proba de efort(normal), doar la ecocardiac a iesit: valva aortica usor fibrozata, valva mitrala usor fibrozata, insuficienta mitrala gr.I si insufienta tricusp. gr.I, restul ok. Am primit 1/2 Prestarium de 5 mg, Tromboas, Magnerot si Stresclin. In prima zi de tratament am urmarit tensiunea si am avut 80/50 apoi dupa 4 ore 130/84, apoi 112/70. Astazi nu am luat Prestarium dar la fel am avut fluctuiatii de tensiune 90/60, apoi 120/78 , nu mai simt dureri in inima si brat dar am ramas cu senzatia de arsura care astazi a crescut si s-a extins la subbrat, usor in mana stanga si usor in spate sub omoplat, si sunt f. obosita. Nu inteleg cauza arsurii, pe internet nu gasesc nimic. Sunt ingrijorata. Va rog sa ma ajutati.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor