Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


buna ziua am o intrebare ma simt foarte rau am analizele facute si au iesit foarte proaste leucocite

buna ziua am o intrebare ma simt foarte rau am analizele facute si au iesit foarte proaste leucocite f f mari in urina au iesit proteine si mai multe analize proaste si medici nu stiu ce am nimeni dar acum doua zile mi sa facut rau imi vine un gol din picioare pana in sus in corp si se opreste la inima si nu mai pot nici sa vorbesc mi se usuca gura si ceva amar in gura nu stiu daca mati inteles dar va rog daca imi puteti spune de unde ar putea sa vina acest rau astept raspuns cu sufletu la gura va multumesc mult sant maria din sighisoara.


ARES

Sfatul medicului:

Pt dna Maria din Sighisioara: in cazul dumneavoastra cea mai buna atitudine este de a merge la camera de garda de urgenta la cel mai apropiat spital si sa fiti consultata acolo de catre medici de specialitate !! Simptomele si analizele pe care le descrieti pot fi cauzate de o gama foarte larga de boli (gastroentreleologice, cardiace, nefrologice