Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Va multumesc ptr promtitudine o sa tin cont de recomndarile dumneavoastra referitoare la un cabinet

Va multumesc ptr promtitudine o sa tin cont de recomndarile dumneavoastra referitoare la un cabinet care sa dea rezultatul INR in aceeasi zi. rezultatul de ieri al INR-ului a fost de 1,1 , astazi medicul de familie ia prescris continuarea tratamentului tot cu Acenocumarol 2mg 1 tableta pe zi ,tensiunea era de 13 cu 6, si urmeaza sa faca un INR asa cum a fost recomandat de neurolog la externare peste 2 saptamani. Va rog sa-mi spuneti daca considerati recomandarea medicului de familie eficienta in conditiile INR de 1,1 ( fara sa modifice tratamentul cu Acenocumarol ) va multumesc din suflet o zi buna


ARES

Sfatul medicului:

Pt dna Aura Pop: rezuzltatul 1.1 la INR este insuficient. Ar trebuii crescuta doza la 4 mg timp de 2 zile si apoi redusa la 3 mg/zi. Dar daca rezultatele anterioarte au fost in jur de INR 2 si acum e 1.1 este necesar sa efectuati din nou determinarea INR la laborator .