Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Buna ziua mama mea 64 ani a avut acum o saptamana un accident vascular ischemic va scriu diagnosticu


Buna ziua mama mea 64 ani a avut acum o saptamana un accident vascular ischemic va scriu diagnosticul de pe foaia de iesire din spital asa cum il descifrez


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Pt dna Aura Pop: 1. Pentru determinarile ulterioare este de preferat sa gasiti un laborator care sa va furnizeze rezultatul in aceeasi zi pentru ca in functie de valoarea INR se decide doza ulterioara de Acenocumarol( valoarea rezultatului nu este influentata, dar trebuie sa va fie furnizata rapid). de aceea este bine sa adminstrati acenocumarolul seara pt doza poate fi stabilita in functie de INR.
2. Valoarea INR trebuie sa se incadreze intre 2 si 3.( sub 2 tratamentul este ineficient si trebuie crescuta doza, peste 3 apare riscul de sangerare si trebuie redusa doza)
3. Pentru prevenirea AVC este esential ca valorile INR sa se incadreze intre 2 si 3, adica tratamentul cu acenocumarol sa fie eficient.
Este important de stiut care este sursa emboliei( evaluare prin ecografie cardiaca, ecografie Doppler arterial). Daca ritmul cardiac este fibrilatie atriala probabil ca aceasta este explicatia emboliei.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor