Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

am fost intr-o fibrilatie arteriala si am iesit in urma conversiei iau jumatate de sintrom,as avea o


am fost intr-o fibrilatie arteriala si am iesit in urma conversiei iau jumatate de sintrom,as avea o intrebare cum trebuie sa fie INR intre ce valori??


ARES

Sfatul medicului:

Pt. Dl/Dna Emi Giurgea: valoarea INR trebuie sa fie intre 2-3. Daca este sub 2 tratamentul cu Sintrom nu are efect si este necesara cresterea dozei. Daca este peste 3 exista risc de sangerare( riscul de sangerare difera de la persoana la alta, in general apare daca INR> 4-5 ); Valoarea INR trebuie masurata lunar. Daca valoarea INR nu de incadreaza intre valorile 2-3 este necesar sa consultati un medic pentru a va indica doza optima de Sintrom.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.