Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


23 iunie 2019

hipertensiune tratament


Buna ziua,am fost depistat cu hipertensiune ,in Franta si mi s-a prescris Amlodipline,prima luna ,iar apoi Prestance,pentru 6 luni.Doctorul nu mi-a spus daca sa iau mereu,eu fiind nevoit sa plec din Franta,nu l-am mai intrebat.Ce trebuie sa fac:sa iau mereu tratamentul?Am 55 ani


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, acest lucru îl puteți afla luând legătura cu medicul dumneavoastră. Dumnealui/ dumneaei vă cunoaște istoricul medical și poate să recomande un tratament sau schimbarea celui pe care vi-l administrați deja. Noi vă putem ajuta să vă programați la o consultație cardiologică urmând să ajungem la o concluzie medicală numai după efectuarea unor investigații clinice. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor