Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 iunie 2019

Embolizare hemoroizi.


Bună ziua!As vrea sa -mi spuneți dacă acordați consultații in problemele anale (hemoroizi) sau trebuie consultație la un medic proctolog după care se vine la dumneavoastră cu diagnosticul .De asemenea ,doresc să știu dacă procedura de embolizare se efectuează pentru ambele tipuri de hemoroizi :interni și externi sau doar pentru cei interni și în ce stadiu.In final va rog să-mi spuneți cam in cat timp se ajunge la consult din momentul programării.Multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, în primul rând va trebui să vă adresați unui medic proctolog pentru investigații de specialitate. Rezultatele acelor investigații ne vor fi de folos în aprecierea posibilității de a interveni prin embolizare sau nu. Pentru mai multe detalii, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua, în cel mai scurt timp, legătura cu dumnevaoastră. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor