Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 iunie 2019

Embolizare fibrom


Buna ziua! Dumitru Oana ma numesc, am un fibrom uterin care trebuie embolizat, insa in urma rmn-ului cu substanta de contrast am facut o usoara alergie, mi s-a spus ca de la substanta de contrast...Fibromul este de 2,5 cm, este jumatate pe uter, jumatate pe endometru... Imi puteti face embolizarea daca am avut o usoar alergie la substanta de contrast? Ce se poate face ca sa eliminam fibromul? Care sunt riscurile? As vrea o programare, va rog!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, da, se poate face embolizare chiar dacă pacienta are o ușoară alergie la substanța de contrast. Înainte de procedură, cu aproximativ două zile, se va administra un tratament. De asemenea, se va folosi o substanță de contrast cu mai puțin iod. Pentru a primi indicația de embolizare este important să studiem raportul medical al ultimei ecograf. Astfel vă rugăm să ne trimiteți investigațiile efectuate pentru diagnosticul de fibrom uterin alături de o scurtă descriere a simptomelor, la adresa de e-mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor