Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Embolizare fibrom

Buna ziua! Dumitru Oana ma numesc, am un fibrom uterin care trebuie embolizat, insa in urma rmn-ului cu substanta de contrast am facut o usoara alergie, mi s-a spus ca de la substanta de contrast...Fibromul este de 2,5 cm, este jumatate pe uter, jumatate pe endometru... Imi puteti face embolizarea daca am avut o usoar alergie la substanta de contrast? Ce se poate face ca sa eliminam fibromul? Care sunt riscurile? As vrea o programare, va rog!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, da, se poate face embolizare chiar dacă pacienta are o ușoară alergie la substanța de contrast. Înainte de procedură, cu aproximativ două zile, se va administra un tratament. De asemenea, se va folosi o substanță de contrast cu mai puțin iod. Pentru a primi indicația de embolizare este important să studiem raportul medical al ultimei ecograf. Astfel vă rugăm să ne trimiteți investigațiile efectuate pentru diagnosticul de fibrom uterin alături de o scurtă descriere a simptomelor, la adresa de e-mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.