Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 iulie 2019

Uter fibromatos


Buna ziua,am avut 2 saptamani sangerari vaginale si Am facut QBF .Am iesit din spital ieri si ma simt bine.Ca diagnostic ni s a pus Uter fibromatos .metroragii.Astept raspunsul la biopsie.Sunt speriata,se poate face embolizare daca nu se rezolva cu tratamentul care mi l a prescris dl.doctor?Multumesc frumos!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, în primul rând este important să vă liniștiți. În al doilea rând, diagnosticul de uter fibromatos este unul frecvent la care se aplică fără greș - procedura de embolizare. Pentru a discuta deschis despre această procedură și pentru a afla cât mai multe detalii despre diagnosticul dumneavoastră ( despre câte fibroame este vorba, unde sunt ele poziționate, etc), unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor