Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 iulie 2019

anticonceptionale


Buna ziua, as dorii daca se poate sa imi recomandati medicamente anticonceptionale, eu iau Regividon, si imi retine multa apa organismu, am luat in greutate si vreau daca se poate sa imi recomandati altceva ce nu retine apa si nu ingrasa. Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, după cum știți o astfel de recomandare are loc în timpul unui consult ginecologic, după o discuție cu medicul ginecolog. Este de nedorit să vă administrați astfel de medicamente \"după ureche\" sau cerând sfatul online. Desigur, suntem deschiși spre a asculta pacientele, pacienții care ne scriu și ne întreabă diferite lucruri, însă în anumite situații putem face o recomandare, în altele, nu. Vă așteptăm la o consultație ginecologică pentru a discuta despre simptomele dumneavoastră și pentru a lua o decizie cu privire la cel mai bun tratament în cazul dumneavoastră. Numărul de telefon unde vă puteți programa este 031 9300. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor