Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


anticonceptionale

Buna ziua, as dorii daca se poate sa imi recomandati medicamente anticonceptionale, eu iau Regividon, si imi retine multa apa organismu, am luat in greutate si vreau daca se poate sa imi recomandati altceva ce nu retine apa si nu ingrasa. Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, după cum știți o astfel de recomandare are loc în timpul unui consult ginecologic, după o discuție cu medicul ginecolog. Este de nedorit să vă administrați astfel de medicamente \"după ureche\" sau cerând sfatul online. Desigur, suntem deschiși spre a asculta pacientele, pacienții care ne scriu și ne întreabă diferite lucruri, însă în anumite situații putem face o recomandare, în altele, nu. Vă așteptăm la o consultație ginecologică pentru a discuta despre simptomele dumneavoastră și pentru a lua o decizie cu privire la cel mai bun tratament în cazul dumneavoastră. Numărul de telefon unde vă puteți programa este 031 9300. Multă sănătate!