Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 ianuarie 2013

cardiologie


buna ziua as vrea sa va intreb daca la un diagnostic de insuficienta mitrala grad i/ii se poate face infarct am 32 de ani si fac un tratament cu egilok o jum dim si seare 2 com de aspacardin 2 de millgama cat de repede poate avansa aceasta boala si inca ceva aveti cabinet sau clinica si in buzau va multumesc anticipat


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, insuficainta mitrala grad II la varsta de 32 de ani nu poate fi o cauza a unui infarct. Insuficienta mitrala trebuie evaluata o data la 6 luni cu ecografie cardiaca si consult la cardiolog. Medicatia recomandata difera de la caz la caz. Nu avem o clinica in Buzau.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor