Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


boala cardiaca ischemica

cat costa o interventie la o boala cardiaca ischemica prin leziuni tricoronariene(stenoza 70% CD I,ocluzie A.coronara dr.II-III,stenoza 70-80%DgI,Stenoza 80%MgI) Angina pectorala cu prag mic de efort.Acesta este diagnosticul sotului meu in varsta de 53 ani,in urma unei coronarografii.Nu are alte probleme de sanatate,aceasta a depistat-o in urma cu 2 luni.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Marinescu. Preturile le veti regasi pe site-ul nostru http://www.medicina-interventionala.ro/preturi/. Din ceea ce am citit in mesajul dvs, sotul are nevoie de 3 stenturi. Pretul insa difera in functie de stenturile folosite. Pentru mai multe detalii va rog sa ne lasati nr dvs. de telefon sau sa o contactati pe colega noastra Lavinia Riciu la nr de telefon 0727.867.459. Ea va poate oferi mai multe detalii referitoare la preturi si interventie. Multa sanatate sotului!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.