Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 iulie 2019

informatii medicale cardiologice


Buna ziua, va rog sa-mi transmiteti daca medicamentul ReCardio preparat in Elvetia pentru tratarea (vindecarea) hipertensiunii, exista, daca este sub forma de pastille sau sirop, daca este omologat de Ministerul Sanatatii, daca a fost utilizat pentru teratamente in clinicile de stat sau private din Romania si cu ce rezultate, produsul respective fiind recomandat pe facebook de mai multi medici printre care prof. dr. Stefan Boianu directorul general al Centrului de Cardiologie. Va rog sa-mi transmiteti de principiu daca pot sa-l folosesc avand in vedere ca am 74 de ani . Astept raspunsul dvs. Va multumesc anticipat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua! Medicii Centrelor Ares nu utilizeaza acest medicament pentru tratamentul hipertensiunii. Din acest motiv, nu avem de unde sa cunoastem informatii despre rezultatele acestui medicament. Însă ceea ce știm cu siguranță este că înainte de administrarea oricărui medicament este recomandat să discutați cu un medic de specialitate care să vă cunoască istoricul medical și tratamentele pe care le luați, dacă este cazul. Numai pe baza consultului și investigațiilor efectuate se poate recomanda un tratament corect si complet. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor