Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 ianuarie 2013

fibrom


buna ziua ma numesc florentina sunt din braila si am 34ani Pe timpul sarcini mi s-a dezvoltat un fibrom cu dimensiunea de 60\\40 acum dupa 2 ani am facut un alt eco si este de 3,5 asi dori sa va intreb da este de operat sau sa urmez un tratament numai ca medicul nu mia prescris decat clorocalcin si fier


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tinand cont de faptul ca fibromul are deja 3,5 cm in prezent iar dvs. doar 34 ani, potentialul lui de crestere este semnificativ. Ar fi bine sa il embolizati, mai ales daca va deranjeaza prezenta lui (simptome). Dupa tratamentul pe care il primiti, banuim ca sangerati, asadar embolizarea ar fi o solutie eficienta pentru dvs. intrucat v-ar lipsi de acest neajuns.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor